Одговорен за човечки ресурси

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 14.04.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Офис Плус ДООЕЛ:

Возач - Магационер / Спремач на артикли

Офис Плус, Водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјал, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема, 

Има потреба да вработи:

ОДГОВОРЕН ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Одговорности и задачи:

 • Креирање и објава на огласи за вработување
 • Примарна селекција и извршување на интервјуа
 • организација и спроведување на  процес на вработување на нови кадри (административен процес)
 • водење на целокупната документација согласно ЗРО (решенија, одлуки, годишни одмори, боледувања итн.)
 • подготовка, изработка и имплементација на одредби на оддели, описи на работни места и интерни процедури на компанијата
 • подготовка на плата
 • воведување на нововработени во професионалните стандарди и процедури на компанијата ;

Потребни квалификации:

 • ВСС  ( Економски, Правен , Факултет од областа на човечки ресурси) 
 • Задолжително работно искуство од минимум 3 години
 • Напредно ниво на познавање на работа на компјутер (Ms Office, Internet)
 • Познавање на работа со софтвери од областа на човечки ресурси
 • Пожелно познавање на Пантеон, но не е задолжително

Профил на личност:

 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [email protected],

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, одговорни сте, имате позитивен и професионален пристап кон работата и желни сте за стекнувања нови знаења, но и за споделување на своите досегашни искуства, тогаш Вие сте нашиот идеален кандидат!

Испратете кратка биографија на [email protected] со назнака „Одговорен за човечки ресурси”

и очекувајте да Ве повикаме на преелиминарно интервју!

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.