Хигиеничар/ка

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »

 

ХИГИЕНИЧАРКА

 

Потребни квлалификации:

 

  • Претходно работно искуство во одржување хигиена во деловни објекти ќе се смета за предност

 

Профил на личност:

  • Способност за тимска работа и работа под притисок
  • Динамична, темелна и исклучително педантна личност
  • Љубезна комуникација со вработените
  • Одговорна, лојална и трпелива личност

 

Опис на работно место:

  • Одржување на хигиена во објектот и другите помошни простории
  • Одржување хигиена на средствата за работа во објектот

 

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака „Хигиеничарка”

 

Огласот е отворен 7 (седум) дена.

 

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на разговор.

 

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »