Продажен референт

 • Објавен пред еден месец
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 29.01.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Офис Плус ДООЕЛ:

Возач - Дистрибутер

Продажен референт за работа во Мол

 

 

Потребни квалификации:

 • ССС/ ВСС
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Познавање на англиски  јазик 
 • Одлично познавање на работа со компјутери

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата
 • Проверка на декларации и редење на производи
 • Изработка на потребна документација
 • Одржување на хигиена во продажното место

Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа

 

 • Работно време Понеделник – Недела 10.00 – 22.00 поделено во смени
 • По секои 40 часа  два слободни.

 

 

 • Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [email protected]
 • Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.