Графички дизајнер

За компанијата: „Еден на Еден“ - највисоко оценето ток-шоу во Македонија. Нашиот тим се состои не само од креативни и уметнички експерти, медиумски планери, оддели за производство и организирање, туку и од високо квалификувани... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Еден на Еден
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар
  • Локација: Скопје

Бараме Графички Дизајнер со напредни познавања на Adobe Photoshop и Illustrator.
Пратете ни го Вашето лично резиме и портфолио на следнава електронска пошта: [email protected]

Вашата порака треба да има наслов (subject) - Графички Дизајнер