ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ГОСТИВАР

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

 

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. 

Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на 

 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ГОСТИВАР

 

Доколку сте:

 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни

 

Услови:

 • ССС/ВСС
 • со или без работно искуство
 • англиски јазик – мин А1 ниво
 • познавање на MS пакетот

 

Нудиме:

 • основна плата + бонуси
 • тимска работа
 • професионален напредок и развој

 

Работни задачи:

 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект

 

Кандидатите кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил, ги покануваме да аплицираат. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса hr@sportvision.mk до 15.02.2020. година со назнака “Продажен асистент - Гостивар”.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

 

КЛИКНИ