ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

  • Објавен пред 5 дена
  • Еден на Еден
  • Активен до 14.07.2020
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Стани дел од „Еден на Еден“ маркетинг агенцијата, и работи динамична работа, со динамичен тим за брендови како: Pepsi, Mirinda, Alkaloid, Golden Art, Savana, Tikves, Bekament, Ramstore и многу други!

Бараме кандидат кој е супер брз и талентиран за Photoshop, Illustrator, InDesign.

Ако си тоа ти, испрати ни CV на hello@1on1agency.com

 

КЛИКНИ