Раководител на филијала за осигурување

За компанијата: Кораб ИНС АД Скопје е основано во 2011 година како Осигурително брокерско друштво. Следејки ги трендовите во во осигурувањето, постоеше простор на развој на продажбара на разновидни осигурителни продукти кој најдобро може да ги претстави и комбинира Осигурителниот брокер. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Кораб технички преглед и осигурување:

Сметководител

- Работно искуство во продажба на осигурителни продукти

Работни задачи и одговорност:

- Организација на работата во филијалата

- Подготовка на понуди и остварување на комуникација со клиенти

- Продажба на полиси за осигурување 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »