Менаџер за Продажба

 • Објавен пред 2 недели
 • Доорс Импекс Дооел
 • Активен до 21.01.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Фирмата Doors Impeks има потреба од менаџер за продажба

 

Обврски и одговорности:

 • Активно работење за зголемување на продажбите
 • Комуникација со постоечки и потенцијални комитенти – развој на пазарот
 • Планирање, организирање, оптимизирање на продажниот процес 
 • Формирање на понуди
 • Контрола на набавката и продажбата

 

Вештини и способности:

 • Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потрошувачи
 • Развиени аналитички, презентациски и комуникациски вештини, совесност
 • Одговорност и предаденост на работата

 

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство мин. 1 година во сверата на продажбите
 • Познавање на англиски јазик
 • Поседување возачка дозвола Б категорија
 • Познавање во градежнишството (предност)
 • Интернет маркетинг (предност) 

Ние нудиме: - Динамична и одговорна позиција со можност за брз кариерен напредок - Компетитивна плата плус бонус поврзан со учинокот - Пријатна работна средина

 

Сите заинтересирани ве молиме пратете го Вашето CV со слика и мотивационно писмо на [email protected] со ознака "Оглас за Продажен Менаџер"