Правник

За компанијата: Саник е компанија посветена на креирање и создавање на урбани и функционални станбени и деловни простори со уникатен дизајн... Нашиот тим од професионални и искусни архитекти... повеќе за компанијата »

Саник Инженеринг има потреба од следната работна позиција

ПРАВНИК

Потребни квалификации:

 • Заршено високо образование - Правен факултет
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик

Основни задачи и одговорности:

 • Изготвување на договори
 • Водења на досие за вработени
 • Сите останати правни работи во компанијата

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Подготвеност за индивидуална и тимска работа 
 • Посветеност за точноста

Ние нудиме:

 • Редовни месечни примања, к-15 и бонуси
 • ​Пријатна работна атмосфера

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »