Програмери

 • Објавен пред 2 недели
 • БИЛИВИО
 • Активен до 20.05.2022
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022043002
 • Веб: beelivio.com/
 • Facebook: beelivio

Активни огласи од БИЛИВИО:

Хигиеничар/ка

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ПРОГРАМЕРИ 

БИЛИВИО e брзорастечка софтверска компанија основана во 2018 година, веќе докажана во областа развој на софтвер, со голем број клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот,  има потреба од зголемување на својот програмерски тим, објавува конкурс за вработување на програмери кои ќе имаат можност да работат на интересни проекти базирани на нови технологии во одлични услови.

Како веб девелопер ќе имате можност да работите на развојот на интересни проекти во професионален тим кој ги следи новите технологии.

Програмерите кои ќе станат дел од нашиот тим ќе ги имаат следниве задолженија:


- Анализа и дизајн на софтверски решенија,
- Развој на софтвер и пишување на техничка документација,
- Тимско работење,
- Комуникација со клиенти. 

Отворени работни позиции:

 

1. Програмери (.NET MVC)
 

Потребни квалификации на програмерот

- Познавање на OOP концепти, софтверски архитектури (N-Tier Architecture),

- Познавање на UI концепти и основно дизајнирање,
- Познавање и искуство во.NET MVC,

- Познавање на Restfull Api,
- Познавање на релациони бази на податоци MS SQL (Entity Framework),

- Познавање на HTML5, CSS3, Javascript, Bootstrap, JQuery,

- Познaвање на англиски јазик,

- Способност за работа во тим.


Вештини и искуствa кои ќе се сметаат како предност

- Познавање на Angular,

- Искуство со TFS (Team Foundation Server),

- Желба за учење на нови технологии и примена на истите во развој на проекти.

 

1. Програмери (.NET CORE)

 

Потребни квалификации на програмерот

- Познавање на OOP концепти, софтверски архитектури (N-Tier Architecture),

- Познавање на UI концепти и основно дизајнирање,
- Познавање и искуство во .NET CORE,

- Познавање и искуство со Micro Services и Docker,

- Познавање на релациони бази на податоци MS SQL (Entity Framework),

- Познавање на HTML5, CSS3, Javascript, Bootstrap, JQuery,

- Познaвање на англиски јазик,

- Способност за работа во тим.


Вештини и искуствa кои ќе се сметаат како предност

- Познавање на Angular,

- Искуство со TFS (Team Foundation Server),

- Желба за учење на нови технологии и примена на истите во развој на проекти.
 

 

Зошто би требало дa станете дел од нашиот  тим  ?

 • Ќе работите во професионален тим, кој е насочен кон усовршување и надоградба на вештини.
 • Ќе учите и ќе бидете во тренд со новите технологии.
 • Квалитетот и довербата кај нас се на прво место.

Ние нудиме:

- Загарантирана висока почетна плата како и можност за брзо напредување.

- Квалитетна и професионална работна средина.

- Одлична работна атмосфера и брзо професионално надоградување.

Вашето кратко резиме (CV), испратете го на email адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »