БИЛИВИО

ЕМБС: 7284519
Индустрија: Компјутери и електроника
Адреса: ул. Фјодор Достоевски бр. 72
Град: Скопје
Телефон: 022043002
Веб: beelivio.com/
Facebook: beelivio
Linkedin: companybeelivio
BEELIVIO е француско-македонска софтверска компанија која во Македонија постои од 2018 година, веќе докажана во областа развој на корпоративни софтверски решенија со голем број клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот. Поради проширување на својот тим објавува конкурс за вработување на специјалист за техничка поддршка кои ќе има можност да работи на интересни проекти базирани на современи технологии во одлични услови.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »