SENIOR SOFTWARE DEVELOPERS

  • Објавен пред 4 месеци
  • БИЛИВИО
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Биливио ДОО e Македонско Француска софтверска компанија, со голем број клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот, има потреба од зголемување на својот програмерски тим, објавува конкурс за вработување на две работни позиции (програмери)кои ќе имаат можност да работат на проекти базирани на нови технологии во одлични услови.

Отворени работни позиции: 2 Сениор Програмери (ТИМ ЛИДЕР)

Потребни квалификации на програмерот
- Искуство со Microsoft stack
- Познавање и искуство во ASP.NET MVC
- Познавање на релациони бази на податоци MsSQL / MySQL
- Искуство во ORM технологии и LINQ
- Познавање на англиски јазик

Вештини и искуствa кои ќе се сметаат како предност
- Познавање на JavaScript, CSS3, HTML5
- Искуство со TFS (Team Foundation Server)
- 3+ год. Работно искуство како .NET програмер.

Загарантирана висока плата како и можност за кратки патувања.
Пријавите со вашето кратко резиме  (CV), испратете го на email адреса: jobs@beelivio.com

КЛИКНИ