ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ПРОГРАМЕРИ

  • Објавен пред 8 месеци
  • БИЛИВИО
  • Активен до 19.12.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

БИЛИВИО е Француско-Македонска софтверска компанија која во Македонија постои од 2018 година, веќе докажана во областа развој на софтвер, со голем број клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот,поради започнување на нов проект има потреба од зголемување на својот програмерски тим, објавува конкурс за вработување на повеќе работни позиции кои ќе имаат можност да работат на интересни проекти базирани на нови технологии во одлични услови.

Како веб девелопер ќе имате можност да работите на развојот на интересни проекти во професионален тим кој ги следи новите технологии.

Програмерите кои ќе станат дел од нашиот тим ќе ги имаат следниве задолженија:
- Анализа и дизајн на софтверски решенија.
- Развој на софтвер и пишување на техничка документација.
- Тимско работење
- Комуникација со клиенти 

Отворени работни позиции:

 

1. Програмери (.NET MVC) (2 работни позиции)
 

Потребни квалификации на програмерот

- Познавање на OOP концепти, софтверски архитектури (N-Tier Architecture)

- Познавање на UI концепти и основно дизајнирање
- Познавање и искуство во.NET MVC

- Познавање на Restfull Api
- Познавање на релациони бази на податоци MS SQL (Entity Framework)

- Познавање на HTML5, CSS3, Javascript, Bootstrap, JQuery

- Познaвање на англиски јазик

- Способност за работа во тим.


Вештини и искуствa кои ќе се сметаат како предност

- Познавање на Angular / React

- Искуство со TFS (Team Foundation Server)

- Желба за учење на нови технологии и примена на истите во развој на проекти.

 

 

1. Програмери (.NET CORE) (2 работни позиции)

 

Потребни квалификации на програмерот

- Познавање на OOP концепти, софтверски архитектури (N-Tier Architecture)

- Познавање на UI концепти и основно дизајнирање
- Познавање и искуство во .NET CORE

- Познавање и искуство со Micro Services и Docker

- Познавање на релациони бази на податоци MS SQL (Entity Framework)

- Познавање на HTML5, CSS3, Javascript, Bootstrap, JQuery

- Познaвање на англиски јазик

- Способност за работа во тим.


Вештини и искуствa кои ќе се сметаат како предност

- Познавање на Angular / React.

-Искуство со TFS (Team Foundation Server)

- Желба за учење на нови технологии и примена на истите во развој на проекти.
 

 

 

1. Програмери (Mobile App Oriented) (2 работни позиции)
 

Потребни квалификации на програмерот


- Познавање познавање на .NET MVC

- Познавање и искуство во Xamirin / Xamarin.Forms
- Познавање на релациони бази на податоци MS SQL
- Познавање на frontend framework

- Познвање на ООП концепти и софтверски архитектури

- Познавање на англиски јазик
- Способност за работа во тим.

 

 

 

Зошто би требало дa станете дел од нашиот  тим  ?

  • Ќе работите во професионален тим, кој е насочен кон усовршување и надоградба на вештини.
  • Ќе учите и ќе бидете во тренд со новите технологии.
  • Квалитетот и довербата кај нас се на прво место.

Ние нудиме:

-Загарантирана висока почетна плата како и можност за брзо напредување.

-Квалитетна и професионална работна средина.

-Одлична работна атмосфера и брзо професионално надоградување.

Вашето кратко резиме (CV), испратете го на email адреса: jobs@beelivio.com 

Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ