Full Stack .NET Developer

 • Објавен пред една недела
 • БИЛИВИО
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од БИЛИВИО:

DevOps/System Administrator

BEELIVIO е француско-македонска софтверска компанија која во Македонија постои од 2018 година, веќе докажана во областа развој на корпоративни софтверски решенија со голем број клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот.

Поради зголемен обем на работа има потреба од проширување на програмерскиот тим и објавува конкурс за вработување на .NET програмери кои ќе имаат можност да работат на интересни и динамични проекти базирани на современи технологии во одлични услови.

Програмерите кои ќе станат дел од нашиот тим ќе учествуваат во:

 • Анализа на барањата и дизајн на решението според потребите на клиентот;
 • Развој на софтвер и креирање на техничка документација;
 • Тимски состаноци и директна комуникација со клиенти.

Потребни квалификации за позицијата Full Stack .NET Developer:

 • Познавање на ASP.NET MVC и C#;
 • Познавање и искуство со MS SQL, Entity Framework, LINQ;
 • Искуство и познавање на CSS, JavaScript, Typescript, Angular;
 • Познавање на англиски јазик.

 Предност би имале кандидатите со искуство во:

 •   Cross-platform Mobile Development, Apache Cordova;
 •   UWP application development;

Вашето кратко резиме (CV), испратете го на email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.