Келнер/ка

За компанијата: Equilibrium е модерен ресторан во Аеродром - Скопје, кој плени со одличната кујна, врвните гастрономски доживувања, пријатна атмосфера. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

РЕСТОРАН EQUILIBRIUM DAY&NIGHT има потреба од:

  •  КЕЛНЕР/КА

За подетелни информации и закажување разговор на тел. 075/319-256

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »