Мрчендајзер/ка за Скопје

За компанијата: Компанијата Адријус доо е формирана во 1992 година, на почетокот како фамилијарен бизнис со двајца вработени, која што постепено со годините кои изминуваат нараснува во водечка компанија во трговијата.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ADRIJUS DOO
  • Активен до 08.12.2022
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.adrijus.mk
  • Facebook: adrijus doo

(преземи го огласот во Word)

АДРИЈУС ДОО ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА СЛЕДНАТА РАБОТА :

 

Позиција : М’РЧНДАЈЗЕР/КА во Скопје

Датум на објава : 23.11.2022

Рок за пријава до : 08.12.2022

Сектор : Продажба

Регион : Скопје

 

 

                                                    Работни Задачи:

 

1.Подредување следење и контролирање на производи во продажни објекти според договори на АДРИЈУС ДОО.

2.Имплетанција на цени, маркетинг активности (летоци,акции,настани) и нивно истакнување.

3.Следење и известување за активности на конкуренција.

4.Изготвување на извештаи и нивно навремено доставување.

5.Следење на рутата што ке ја добие од надлежниот Менаџер.

 

 

Потребни квалификации и вештини :

 

Минимум завршено средно образование,

• Флексибилност за работа на терен,

• Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,

• Професионално однесување,

• Организиран/а, мотивиран/а и стабилна личност,

• Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,

• Способност за индивидуална и тимска работа,

• Позитивен однос кон промени,

• Пожелно е поседување возачка дозвола Б,

• Пожелно е познавање на англиски јазик.

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] Контакт тел.076/314-404

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »