FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Возач/доставувач

Ви нудиме вработување и одлични услови за работа, можност за професионална надоградба и напредување.

Потребни кфалификации:

  • ССС
  • Возачка дозвола Б категорија
КЛИКНИ