Оператор за продажба во продавница

 • Објавен пред 3 месеци
 • Бест Селекшн Дооел
 • Активен до 27.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Оператор за продажба во продавница

 

Опис и барања:

Бест Селекшн е специјализирана продавница за садови за домакинство од повеке светски познати бремдови.

Заради проширување на дејноста, имаме потреба од вработување на персонал за позицијата: Оператор за продажба во продавница

 

Ние нудиме:

 • Работа со полно работно време
 • Стимулативно наградување, поврзано со продажните резултати.
 • Работа во динамичен и одговорен тим
 • Обука
 • Можност за напредување во кариерата.

 

Ние очекуваме од вас:

 • Одлични комуникативни и презентирачки вештини
 • Развиено чувство за продажба и ориентираност кон постигнување финансиски резултати
 • Организираност и самодисциплина
 • Стремеж кон нови знаења и самоусовршување
 • Компјутерска писменост
 • Познавањето странски јазик е предност.

 

Ако сакате да бидете дел од нашата екипа, ве молиме испратете понова слика и CV на contact@moreselection.mk.

 

На интервју ќе бидат повикани само кандидатите кои ќе бидат избрани по разгледувањето на сите пристигнати пријави.

КЛИКНИ