Келнери

  • Објавен пред 7 месеци
  • ETON JSC
  • Активен до 16.02.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Цела Македонија

Гранд Хотел Велинград веќе 12 години е меѓу лидерите во Спа туризмот во Бугарија.

Како комплекс од хотели, минерални базени, СПА и ноќен клуб со пијано бар, ние имаме амбиција за водечка позиција во нашата област. По сериозното реновирање и реконструкција во 2018 година на хотелската инфраструктура, сега е време за промени.

Веќе со нова визија, Гранд Хотел Велинград има потреба од:

КЕЛНЕР ВО РЕСТОРАН

Ако сте насмеана и ведра личност и можете да допринесете гостите да се чувствуваат пријатно, нашиот оглас сигурно ќе Ви се допадне.

Доколку имате желба да станете дел од нашиот млад тим, можете да аплицирате со праќање на CV на следниот e-mail: info@grandhotelvelingrad.com

За информации на тел: 00359 882 506 796

Гранд Хотел Велинград нуди:

  • Долгорочна работа во хотел со пет ѕвезди;
  • Солидна плата;
  • Дневен оброк - ручек;
  • Обезбедено сместување.

Повеќе за Гранд Хотел Велинград можете да погледнете на следниот линк: www.grandhotelvelingrad.com

КЛИКНИ