Помошник во кујна

  • Објавен пред 4 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кинерски ресторан има потреба од ПОМОШНИК ВО КУЈНА за сецкање на зеленчуци и месо.

Плата 19.000 денари.

КЛИКНИ