Доктори и медицински сестри

 • Објавен пред 7 месеци
 • 101 ХЕАР КЕАР доо
 • Активен до 04.05.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

NewAge Clinic East Europe (NACEE), една од водечките клиники во Истанбул ја проширува својата дејност во Република Македонија.

За потребите на новоотворената клиника во Скопје ги огласуваме следните слободни работни позиции

 • Доктори по општа медицина
 • Специјалист по дерматовенерологија
 • Специјалист по пластична, реконструктивна и естетска хирургија
 • Искусни техничари-сестри по трансплантација на коса
 • Медицински сестри за работа во хируршки сали

 Потребни квалификации:

 • 1-5 години работно искуство
 • активна лиценца за работа
 • способност за тимска работа

Познавање на јазици:

 • Македонски јазик - како матичен јазик
 • Англиски јазик - добро познавање во усмена и писмена форма
 • Дополнително познавање на јазик ќе се смета за предност

Ве молиме вашата фотографија и C.V (задолжително на англиски јазик) да ги доставите на нашиот емаил Office@newage-clinic.com

КЛИКНИ