Рачен перач на возила

За компанијата: ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД нуди широк спектар на услуги од областа на транспорт и царинско застапување. Нашата визија и цел е да создадеме ефективна врска меѓу Вас и Вашите клиенти, да го разбереме вашиот... повеќе за компанијата »

Компанија Даути-Транспортшпед А.Д. - Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Наслов на работно место:

I.          Рачен перач на возила

            Локација на работно место:

            Сарај-Скопје

 

Потребни услови за даденото работно место:

  1. Со или без работно искуство.
  2. Возачка Дозвола (Б) доколку поседува (Ц,Е)  ќе се смета за предност.
  3. Фотокопиа од лична карта .
  4. Фотокопиа од возачка дозвола.

 

Сите апликации заедно со Вашета документација  да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20 Сарај- Скопје или на е-маил адресата: [најави се за да го видиш е-маилот]

Конаткт тел:  071-395 680

 

Конкурсот е отворен 14 дена од неговото објавување (17.06.2022-30.06.2022)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »