Даути-Транспортшпед А.Д Скопје

ЕМБС: 5747546
Индустрија: Трговија
Адреса: ул.1723 бр.20 - Сарај
Град: Скопје
Телефон: 02/2520-241
ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД нуди широк спектар на услуги од областа на транспорт и царинско застапување. Нашата визија и цел е да создадеме ефективна врска меѓу Вас и Вашите клиенти, да го разбереме вашиот бизнис, да понудиме приспособени и конкурентни транспортни и логистички решенија.Настапуваме автентично кон услуги на клиентите и имаме проактивен пристап кон исполнување на нивните очекувања. Со повеќе од 15 години искуство безусловно се стремиме да обезбедиме квалитетни услуги по највисоки стандарди.Транспортни услуги: Организирање меѓународен товарен патен транспорт ,оптимални транспортни трошоци, современ информационен систем, ГПС следење на возилата во секое време

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »