FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Возач на шлепер со полуприколка

Фирмата Даути-Транспортшпед А.Д. - Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Возач на шлепер со полуприколка-(1)

 

 

Потребни услови за даденото работно место:

 

  1. Најмалку средно или вишо образование(IV стручно образование или  V степен).
  2. Возачка дозвола Е-категорија.
  3. Да поседуваат електронска картичка и лиценца.
  4. Познавање на странски јазик (англиски, германски,италијански)

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје или на е-маил адресата: isni@dauti-transhped.com.mk

 

КЛИКНИ