АСИСТЕНТ МЕНАЏЕР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

Приватната компанија А.Д Даути-Транспортшпед- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Наслов на работно место:

I. Асистент Менаџер за меѓународен транспорт и логистика  (1)

 

Потребни услови за даденото работно место:

 

  1. Со завршено високо образование .
  2. Со или без работно искуство.
  3. Познавање на англиски јазик или италијански,албански се смета за предност.
  4. Познавање на MS Office апликации и користење на Интернет.

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје или на е-маил адресата: isni@dauti-transhped.com.mk

Потребна документација:

- копија од дипломата за завршено  образование, 

- копија од лична карта

 

 

Конаткт тел:  071 395 680

 

Конкурсот е отворен 7 дена од неговото објавување (06.08.2020-14.08.2020).

 

 

КЛИКНИ