Царински посредник (Шпедитер)

За компанијата: ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД нуди широк спектар на услуги од областа на транспорт и царинско застапување. Нашата визија и цел е да создадеме ефективна врска меѓу Вас и Вашите клиенти, да го разбереме вашиот... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »