Референт за продажба во Струмица

За компанијата: СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 30 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија... повеќе за компанијата »

РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА во Струмица

                Потребни квалификации:

 • Минимум ССС;
 • Поседување вештини на продажба
 • Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
 • Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 • Способност за комуникација со купувачот 
 • Способност за тимска работа

Нашиот референт за продажба:

 • Добро ги  познава производите, постојано ги следи најновите трендови во индустријата
 • Знае да ги открие потребите на купувачите
 • Придонесува за неповторливо купувачко искуство
 • Ги решава проблемите на клиентите и знае да се справи со различни типови на купувачи
 • Се грижи за тимот и со колегите заеднички се стремат кон поуспешна продажба во салонот

Ние нудиме:

 • Тимска работа и менторирање од колега со долгогодишно искуство
 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Со распоредот на смените секој втор викенд е слободен
 • Основна плата и таргети кои зависат од искуството и успешноста во продажба
 • Обуки за напредок и усовршување на продажни вештини
 • Обуки од врвни производители на техника

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »