Комерцијалист

Nova Group вработува КОМЕРЦИЈАЛИСТ за реон: Скопје

Продажба и дистрибуција на ризли од брендот Smocking, филтри и празни цигари, никотински вреќички, електронски цигари, Атомик запалки и бренери за пури.

 

Работни обврски:

 • Развој и одржување на продажната мрежа
 • Продажба и дистрибуција на производи
 • Спроведување на мерчендајзиг активности на продажни места
 • Планирање на работа на терен
 • Унапредување на присуството на брендот на компанијата
 • Работа во канцеларија и на терен
 • Флексибилност при прифаќање и завршување на задачите

 

Профил кој го бараме:

 • Одлични комуникациски и презентерски вештини,
 • Организираност,
 • Одговорност,
 • Работа во тим и способност за самостојна работа
 • Возачка Б категорија

 

Ние нудиме:

 • Работа во одличен тим во кој ќе имате простор да растете професионално
 • Конкуретни примања и бонуси

  Доколку сте заинтересирани повеќе информации на тел бр. 076 20 20 80
  Или испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »