Дипломиран архитект

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 28.07.2021
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

ПАВ Мотиви за свој клиент, меѓународна реномирана компанија, бара

Дипломиран архитект

Компетенции:

 • Високо образование ВСП (Градежен факултет);
 • Познавање на англиски јазик;
 • Работа со компјутери и задолжително познавње на: MS Office, Internet, AutoCAD
 • Поседување возачка дозвола Б категорија.
 • Предходно работно искуство ќе се смета за предност.

Потребни способности:

 • Желба за работа во средина со високи барања;
 • Способност за водење на тим;
 • Одговорност и лидерство;
 • Тимска работа и кооперативност;
 • Одлични аналитички, комуникациски и организациски способности;
 • Посветеност, мотивираност, иницијативност;
 • Решавање на проблеми

Ние нудиме: 

 • Можност да сте лидер во реномирана меѓународна компанија со утврден имиџ во градежништвото;
 • Стабилност и можност за развивање;
 • Градење на успешна кариера;
 • Можност за надградба на професионален план;
 • Одлични услови за работа

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на [email protected] 

Краен рок за аплицирање е 28.07.2021 година.