Угостителски работници

Плата од 30.000 ден. до 60.000 ден.

  • Објавен пред 3 недели
  • Cvet Bistro Flowers & Kitchen
  • Активен до 15.06.2024
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје
  • Instagram: cvet.bistro

Услови за работа:

  • 6 работни денови во неделата
  • Прва смена  08.00 - 16.00
  • Втора смена 15.00 - 23.00

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »