Сезонски Агенти за теренска продажба во МТЕЛ (регион: ГЕВГЕЛИЈА)

За компанијата: Компанијата МТЕЛ, дел од групацијата на Телеком Србија, започнува со работа со добивањето лиценца во јули 2021 година како трет телекомуникациски оператор на територијата на РС Македонија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од МТЕЛ ДООЕЛ Скопје:

Агент за бизнис продажба (Key account manager)

Сезонски Агенти за теренска продажба во МТЕЛ (регион: ГЕВГЕЛИЈА)

Твоите одговорности се:

 • Презентација и продажба на Мтел ПИПЕЈД КАЛИМЕРА на потенцијални нови корисници директно на терен (граничен премин Гевгелија)
 • Проактивност во продажба поради постигнување на продажни цели
 • Давање на прецизни информации на корисникот за цената на производот  и негова
  наплата
 • Активно слушање на корисникот и разбирање на потребата на корисникот

Ние ти нудиме:

 • Фиксен дел
 • Флексибилна заработувачка

(провизија за секоја продажба)

 • Искуство во најпрофитабилната дејност
 • Стекнување на дополнителни вештини за работа
 • Организиран превоз до граничен премин Богородица

Каква личност бараме?

 • Енергична си и позитивна личност;
 • Во новите предизвици ја гледаш својата шанса;
 • Поседуваш одлични комуникациски и презентерски особини;
 • Личност спремна за работа на терен

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »