Шанкер на бифе со готова храна

  • Објавен пред 5 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 21.10.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Шин Хаи:

Higienicarka - Kelner - Shanker na bife so gotova hrana

Кинески fast food во City mall има потреба од шанкери на бифе со готова храна со познавање на Англиски јазик.

Плата 24.000 денари. 

 

КЛИКНИ