Оператори во кол центар за бугарски јазик

Станете дел од нашиот млад и амбициозен тим!

 

Теледискоунт вработува Оператори со познавање на: Бугарски Јазик!

 

Нашата компанија нуди маркетинг услуги и онлајн продажба на производи на природна база.

 

Задачи на операторите:

 • Телефонски јавувања,
 • Продажба на производи на веќе оставени барања на сајтот од страна на клиентот,
 • Нудење и продажба на пакети,
 • Земање лични податоци за испорака на производот.

 

Потребни квалификации:

 • Одлични комуникациски вештини,
 • Одлично познавање на бугарски јазик,
 • Тимска работа,
 • Мотивација за работа и продажба,
 • Претходно искуство во контакт центар е предност.

 

Нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера,
 • Платена обука,
 • Фиксна плата + бонуси од продажба.

 

Е-маил: Испратете го Вашето CV на: M.Stroimanovska@calleraltd.com

КЛИКНИ