H&M Hennes & Mauritz: Советник за продажба

Советник за продажба

 • Објавен пред 2 недели
 • H&M Hennes & Mauritz
 • Активен до 27.09.2023
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.hm.com/mk

Советник за продажба

Добродојдевте во H&M!

Работна средина во која можете да бидете себе си и уште повеќе!

Бараме друштвени, ентузијастични и клучни играчи кои уживаат во работа во брза средина, да се приклучат на нашите тимови.

Ние нудиме професионален и личен развој во мултинационална средина, заедно со дарежливи и многу ценети придобивки како што се:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Попусти со сите брендови во групата H&M
 • Постојана програма за обука и усовршување
 • Бескрајни можности за кариера

Како советник за продажба, ќе ве научиме основите на управување со продавница, ќе ви овозможиме да се приклучите на талентиран тим со нови пријатели - и најважно од сè, ќе ви научиме како да ги направите нашите клиенти да се чувствуваат добредојдени, задоволни и инспирирани, додека имате шанса за доживотна кариера.

Твоите Задачи

 • Да се осигураме дека нашите клиенти секогаш се наш приоритет, осигурувајќи им одлично искуство.
 • Да бидеме дилигентни во рутините на продажниот спрат, во гардеробата и на касата, за да се промовира задоволството на клиентите.
 • Со споделување на вашите знаења и вештини со вашите колеги активно придонесувате за создавање на одличен тим кој ќе ги задоволи очекувањата на нашите клиенти.
 • Работете во согласност со стандардите, политиките, процедурите и законските барања на H&M.

Кој си ти:  

 • Позитивен тимски играч исполнет со погон и оптимизам.
 • Друштвени, социјални и корисни за клиентите и колегите промовирајќи ги нашите вредности и култура во вашата секојдневна работа.
 • Спремни да учат на работа во брза средина.

H&M е посветена на создавање на разновидна и инклузивна средина и активно бараме квалификувани кандидати без оглед на расата, полот, родниот идентитет, сексуалната ориентација, етничката припадност, религијата, националното потекло, инвалидитетот или возраста.

Звучи интересно? Придружете ни се во оваа авантура!

Биди себе и повеќе во H&M

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »