Супервизор на контакт центар

 • Објавен пред 2 недели
 • МТЕЛ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 29.09.2021
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Телеком Србија група е лидер во областа на телекомуникација и како таква овозможува широк спектар на услуги за фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација за преку 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Северна Македонија. Шириме бизнис на нов пазар, а на корисниците им пружаме единствено искуство, правејки им го животот по среќен, по лесен и по забавен.

Во бизнисот се водиме според нашите основни вредности, задоволните корисници се наш приоритет, работиме тимски и ги вреднуваме вработените, професионални сме и превземаме целосна одговорност за она што го работиме, се менуваме во склад со потребите на пазарот и сме насочени кон постигнување на резултати.

Дали сакаш и ти да бидеш дел од успешниот тим кој е чекор пред другите?

Пријави се за позицијата:

Супервизор на контакт центар МТЕЛ ДООЕЛ

Твоите задачи:

 • Контрола на работа на агентот на Контакт центар и учество во реализација на не прекинато извршување на процесот на работа на служба.
 • Следење на работна дисциплина и статистика на агентот на дневно и месечно ниво.
 • Евалуација на перформансите на разговор со агенти со корисници со цел подигање на нивниот квалитет.
 • Креирање и доставување на извештаи на непосредни раководители на дневно, неделно и месечно ниво.
 • Извршување на евалуација на разговори помеѓу агентот со корисниците со цел подобрување на нивниот квалитет.
 • Креирање и доставување на извештај на раководители на дневно,неделно и месечно ниво.
 • Извршување на работа на подршка на работни процеси на агентите.