Продавач

  • Објавен пред 2 недели
  • Eftinija Impex
  • Активен до 16.04.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: eftinijaimpex.mk

Вработуваме: Продавач

Локација: Скопје

Приклучете се на Нашиот Тим:
Станете дел од  ЕФТИНИЈА ИМПЕКС ДОО. 
Ние бараме Продавачи кои ќе обезбедат услуга на клиентите и ќе ги зголемат продажбите во нашиот продажен објект во Скопје.

Одговорности:

• Помагање на клиентите преку нивни прашања за производите и купувањата.
• Одржување на организиран простор за продажба.
• Исполнување и надминување на целите за продажба.

Барања:

©Предпочитано е искуство во областа на обслужување на клиенти.

©Силни комуникациски вештини.

Предности:

€-Конкурентна плата.
°°Флексибилни работно време.
°°Позитивна работна атмосфера.
°°Попусти за вработените.
°°Обезбеден превоз до и од работно место.
°°Обезбеден еден Оброк.

Како да се Пријавите:
Испратете го вашето резиме лично во продажниот објект 
Адреса: Ул.Качанички Пат бр.260 или аплицирајте онлајн на [најави се за да го видиш е-маилот]

Не ја пропуштајте оваа можност да се приклучите на динамичен тим и да го развиете своето кариерно патување во нашата област !

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »