Координатор за селидби

Фирма за селидби има потреба од координатор за селидби.

  • Претходно искуство ќе се смета за предност.
  • Кандидатот треба да поседува одлични комуникациски вештини и да има позитивен став.
  • Познавање на англиски јазик е задолжително.

Доколу сте заинтересирани испратете го Вашетo CV  на следнава адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]