Главен магационер во магацинот во Скопје

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

 

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за позицијата:

 

Главен магационер во магационот во Скопје (1 извршител)

 

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 

 • Прием и издавање на готов производ во магацинот за готов производ;
 • Управување со процесот на складирање и менаџирање на останатите вработени во смена во магацинот;
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција.

 

Барања за позицијата:

 • Средно образование;
 • Задолжително искуство со работа на компјутер;
 • Возачка дозвола од Б категорија;
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим;
 • Најмалку 5 години работно искуство на иста или слична работна позиција.

 

Компанијата нуди:

 • Стимулативен финансиски пакет;
 • Дополнителни бонуси;
 • Обуки и можност за професионално напредување;
 • Динамична и професионална работна средина;
 • Тимска атмосфера.

 

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 1.10.2022.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »