Касиер

  • Објавен пред 8 месеци
  • Casino Star
  • Активен до 18.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Casino Star:

Personal za vo Casino

Се бара касиер за работа во казино.

КЛИКНИ