Келнер/ка

За компанијата: Во Forza Wine Bar & Rest веруваме дека угостителството не е само професија. Тоа е патување кое води до личен развој, раст и откривање на разни можности. Нашиот тим го сочинуваат извонредни професионалци... повеќе за компанијата »

Во Forza Wine Bar & Rest веруваме дека угостителството не е само професија. Тоа е патување кое води до личен развој, раст и откривање на разни можности. Нашиот тим го сочинуваат извонредни професионалци кои заедно работат да овозможат исклучителни искуства за секој наш гостин. По патот на кој поставуваме стандарди во угостителството, нашата визија „да го создадеме совршеното место надвор од градската гужва, место за уживање и вкусна храна “ постојано не мотивира. Ние создаваме незаборавни искуства за нашите гости, значајни можности за нашите вработени и позитивно влијаеме во заедницата од која сме дел.
Ако сакате да се придружите на нашето големо семејство, имаме отворена позиција за Вас.

Forza Wine Bar & Restaurant врaботува: Келнер/ка

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Професионален однос
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Обезбеден смештај за кандидати вон Скопје

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »