Агент за Недвижности

Агенцијата за недвижности КУЛАвработува:

 

Агент за Недвижности

 

Работни обврски:

  • Координација и реализација на сите активности околу издавање и продавање на сите видови недвижности.

 

Од кандидатот се очекува:

  • Посветеност,
  • Способност за преговарање,
  • Способност и динамичност при работа како, и
  • Одлично познавање на компјутерските програми поврзани со дејноста.

 

Наша понуда: 

  • Редовни примања,
  • Можност за напредување,
  • Пријатна работна атмосфера.

 

Работното време ке се одвива од 8:00 до 16:00

Вашето CV испратете го на следната e-mail адреса: kula.realestate@gmail.com

За дополнителни информации: 071 536 071

КЛИКНИ