Контролор за моторни возила во станица за технички преглед

  • Објавен пред една недела
  • Korab Auto Kontrol DOOEL Skopje
  • Активен до 17.04.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

KORAB AUTO KONTROL станица за техничка преглед бара контролор за преглед на возила.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- ССС од соодветна област или ВСС ( машински факултет или сообраќаен инженер),

- да поседува диплома за контролор,

- да поседува возачка дозвола Б категорија,

- познавање од компјутери и желба за напредување во склоп со работата.

За сите подетални информации, заинтересираните да не исконтактираат на 078/412801 и 022444607
или да испратат CV на [email protected]