Персонал за продажба - Логона органска козметика

 • Објавен пред една недела
 • ЈАСС ДООЕЛ
 • Активен до 30.11.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Продавач

Компанијата ЈАСС дооел од Скопје со 20 год. успешно работење во трговија има потреба од Продавач во продавница Логона-органска козметика

Услови за кандидатите:

 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Можност за познавање или зборување на албански јазик
 • Познавање на MS Office
 • Работно искуство во трговија
 • Познавање во социјални мрежи
 • Работно искуство во е-трговија
 • Позитивни, лојални и исполнителни

Компанијата нуди:

 • Редовен работен однос
 • Работа во позитивна и динамична средина
 • Стимулации и можност за напредување

 

Вашето CV пратете го на емаил [најави се за да го видиш е-маилот] најкасно до 30.11.2021 год со назнака -  Персонал за продажба.

Апликациите ќе бидат третирани строго доверливо.