Медицинска сестра за Гостивар и Тетово

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ објавува огласи за вработување на две работни позиции во нашите центри на Систина Офталмологија Гостивар и Офталмологија Тетово за:

 

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование  
  • Положен државен испит за медицинска сестра
  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
  • Развиени компјутерски вештини
  • Добро познавање на англиски јазик
  • Познавање албански јазик задолжително

 

Личен профил:

  • Организираност и одговорност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра во Гостивар“ или „За оглас за медицинска сестра во Тетово“ – за местото за кое аплицирате за работа.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ