Електричар

  • Објавен пред една недела
  • Визард Системи
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

*1 година работно искуство

*Возачка дозвола (Б) категорија

 

Обврски:

*Проверка на системите со кои Визард Системи располага (безбедносни системи)

*Детекција на дефекти

*Отклонување на дефекти

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV)

на: toni.stojanovski@wizard.com.mk со назнака „Електричар“.

КЛИКНИ