АГРОНОМ ПОЛЈОДЕЛСТВО

  • Објавен пред 4 месеци
  • Солидис
  • Активен до 15.07.2019
  • Позиција: Земјоделец
  • Локација: Струмица

Бараме АГРОНОМ за полјоделство   Струмица, Босилово

  • Агрономи – насока полјоделство; 
  • Кандидатите треба да имаат најмалку 3 години работно искуство, како агроном;

Се нуди атрактивна плата и креативна работа со најсовремена технологија  во пластеници

Сите заинтересирани кандидати своите работни биографии и барања можат да ги пратат на Контакт емаил:  albul@mail.bg 

КЛИКНИ