Келнер/Шанкер

За компанијата: Нетавил е ново отворен простор за поттикнување и развој на информациска технологија, дигитални вештини, споделување на иновации и личен развој. Просторот нуди можност за организирање на настани, организирање на предавања и разменување на идеи.

Потребни квалификации:

  • Со  или без работно искуство

Личен профил

  • Одговорна и лојална личност
  • Љубезност со позитивен став
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Тимска работа

Ние нудиме:

  • Одлични и динамични услови за работа
  • Работа со креативни колеги
  • Обука за работа
  • Месечна нето плата 

 

Вашиот интерес можете да ги изразите на следна е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »