Медицински представник

 • Објавен пред 9 месеци
 • HILL International
 • Активен до 20.07.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од HILL International:

Senior Python Developer - Директор за продажба

Хилл Скопје за својот клиент, германска фармацевтска компанија присутна низ цела Европа, бара самостојна, организирана и мотивирана личност за позицијата:

 

Медицински претставник

Квалификации:

 • ВСС – доктор по медицина/ стоматологија или дипломиран фармацевт
 • Искуство во промоција на фармацевтски производи ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност

Одговорности:

 • Понуда, промоција и презентација на фармацевтски производи од реномиран производител
 • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти
 • Имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели согласно компаниската стратегија
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Учество и организирање на стручни собири
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 • Идентификување на нови деловни можности и иницирање на контакти

 

 

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци ориентирани кон постигнување на резлутати.

 

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 19.07.2018, со назнака за позицијата.

E - mail: prijava@hill-international.com.mk

www.hill.mk

Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

тел/факс: 02/3296-481

 

 

Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве молиме наведете го тоа во мејлот.

 

КЛИКНИ