РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО - ХЕМИЈА

  • Објавен пред 4 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 08.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на свој клиент, реномирана компанија, вработува вкупно 4 извршители:

Оддел Производство Хемија

Потребни квалификации:

ССС - предност имаат хемиски техничари, но и друга насока од природна/техничка област

Работно искуство во производство ќе се смета за предност, но не е неопходно.

Работниот ангажман се основа на 3 месеци, со можност за продолжување.

Вашите CVa доставете ги на следната e-mail адреса: kariera@motivi.mk или преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

КЛИКНИ