ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ - СКОПЈЕ

  • Објавен пред 8 месеци
  • Bazaro DОО
  • Активен до 03.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Имате желба да учите, да се надоградите, вредни сте и спремни да понудите врвна услуга? 

Позиција: Продажен персонал во Скопје

 

Потребни квалификации:

  • CCC средно образование
  • Пожелно е искуство на иста или слична позиција

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: jobs@bazaro.mk, со назнака: “Продажен персонал во Скопје”

Огласот е активен до 03.12.2019 година.

 

Општи правила за аплицирање:

  • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
  • Назнака на позицијата за која се аплицира
  • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во BAZARO DOO или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
КЛИКНИ